Slider

Director Message

pengarah  

      Y.Bhg.TPr. Haji Idris Bin Abd. Rahim
Pengarah PLANMalaysia@Pulau Pinang
(Jabatan Perancang Bandar dan Desa Negeri Pulau Pinang)

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan izinNya Jabatan Perancang Bandar dan Desa Pulau Pinang membuka tirai tahun baru dengan penjenamaan semula nama jabatan kepada PLANMalaysia@Pulau Pinang. Jabatan ini akan meneruskan dasar sedia ada dan akan membuat penambahbaikan bagi melancarkan pentadbiran kerja di masa hadapan.

Saya mengucapkan Selamat Datang dan Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa melayari  Laman web PLANMalaysia@Pulau Pinang. Laman Web PLANMalaysia@Pulau Pinang merupakan satu gerbang maklumat yang membolehkan orang awam, agensi kerajaan dan swasta serta golongan pelajar mendapatkan info mengenai peranan dan perkhidmatan yang disediakan di jabatan.

Konsep "maklumat dihujung jari" diharap dapat menjadi satu medium ICT terkini untuk mendekatkan para pelanggan dan masyarakat dengan PLANMalaysia@Pulau Pinang.

Pihak pengurusan laman web jabatan sentiasa terbuka menerima sebarang pandangan, syor serta komen yang membina daripada semua pengguna ke arah menambahbaik laman web ini untuk faedah semua.

Terima kasih kerana sudi mengunjungi laman web kami.


Sekian

TPr  Haji Idris bin Abdul Rahim
Pengarah,
PLANMalaysia@Pulau Pinang


 

 

mygov sukpenang kpkt townplan mbpp spmc hrmis mampu img.php msc

  • Kemaskini Terakhir:
    16 June 2020
     

Jumlah Pelawat:

152228

if Facebookif youtubeif Twitterif RSS

Paparan terbaik dengan menggunakan pelayar web Mozilla Firefox versi 30 dan ke atas pada tetapan resolusi minimum 1366x768.

PENAFIAN : PLANMalaysia@Pulau Pinang tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan dan kerugian disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.