Slider

Panel Penilaian SIA


SIA Panel 2020

MESYUARAT PANEL PENILAIAN SIA PERINGKAT NEGERI PULAU PINANG

Mesyuarat Panel Penilaian SIA Peringkat Negeri Pulau Pinang bagi SIA Kategori 3 telah diadakan pada 15.1.2020 yang dipengerusikan oleh Encik Mohd Bashir bin Sulaiman. Tiga (3) orang Ahli Panel Pakar yang telah dilantik untuk memberikan ulasan berkaitan pelaporan SIA iaitu Datin TPr. Hajah Mazrina binti Dato Abdul Khalid pakar SIA daripada MIP, TPr. Ishak bin Ariffin pakar perancang bandar daripada MIP dan Prof. Madya Dr. Azizan bin Marzuki pakar teknik dan metodologi daripada USM.

Manakala jabatan dan agensi teknikal peringkat negeri Pulau Pinang merupakan ahli-ahli jawatankuasa yang hadir untuk memberikan maklumbalas dan ulasan berkaitan dengan pelaporan SIA bagi peringkat jabatan/agensi masing-masing.

mygov sukpenang kpkt townplan mbpp spmc hrmis mampu img.php msc

  • Kemaskini Terakhir:
    15 September 2020
     

Jumlah Pelawat:

158700

if Facebookif youtubeif Twitterif RSS

Paparan terbaik dengan menggunakan pelayar web Mozilla Firefox versi 30 dan ke atas pada tetapan resolusi minimum 1366x768.

PENAFIAN : PLANMalaysia@Pulau Pinang tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan dan kerugian disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.