A- A A+
A   A

DRSN 2030

TAKLIMAT KEPADA YB ADUN NEGERI PULAU PINANG

TAKLIMAT DRAF RANCANGAN STRUKTUR NEGERI PULAU PINANG (DRSNPP)2030 DAN PENGEMASKINIAN MAKLUMAT KAMPUNG KEPADA YB ADUN NEGERI PULAU PINANG.

Program tersebut dijalankan pada 18 Januari 2018 (Khamis)  bermula pada jam 8.00 pagi hingga 4.00 petang bertempat di Auditorium F, Tingkat 5, KOMTAR, Program dimulakan dengan ucapan alu-aluan oleh YB Tuan Jagdeep Singh Deo a/l Karpal Singh pengerusi MMK Perancangan Bandar dan Desa dan Perumahan. Taklimat DRSNPP 2030  ini bertujuan untuk memberi pendedahan awal kepada YB ADUN mengenai dasar-dasar perancangan stratigik dan cadangan cadangan pembangunan tanah serta hala tuju pembangunan masa hadapan Negeri Pulau Pinang sehingga tahun 2030. Taklimat disampaikan oleh YBhg. Dato' TPr. Hj Mohd Anuar Bin Maidin, Pengarah PLANMalaysia@Pulau Pinang untuk memaklumkan kepada YB ADUN  mengenai  Jumlah kampung terkini yang wujud di Negeri Pulau Pinang. Di akhir taklimat diadakan sessi dialog dan soal jawab

PLANMalaysia@Pulau Pinang  merakankan jutaan  penghargaan terimakasih diatas komitmen pihak ADUN Negeri Pulau Pinang, KADUN Penyelaras dan Pejabat Daerah Tanah di negeri Pulau Pinang dalam menjayakan taklimat ini.

FB IMG 1518574704355

Cetak E-mel

mygovmscmampusukpenangtownplanmbppkpktspmchrmisimg.phpimages1

 

fb  fl  yb

  • Kemaskini Terakhir: Isnin 07 Mei 2018 

Jumlah Pelawat: 106867

Paparan terbaik dengan menggunakan pelayar web Mozilla Firefox versi 30 dan ke atas pada tetapan resolusi minima 1366x768.

PENAFIAN : PLANMalaysia@Pulau Pinang tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan dan kerugian disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.

offcanvas
totop