Slider

PROGRAM HEBAHAN AWAM DRAF RANCANGAN KAWASAN KHAS (RKK) TAMAN BOTANI PULAU PINANG

Program ini telah diadakan pada 1 MAC 2018 bertempat di Auditorium F, Tingkat 5, KOMTAR, George Town, Pulau Pinang anjuran bersama oleh PLANMalaysia@Pulau Pinang (PMPP) dan Jabatan Taman Botani Pulau Pinang (JTBPP).  Program ini telah dirasmikan oleh YB. Tuan Jagdeep Singh Deo (MMK Perancang Bandar & Desa Dan Perumahan Negeri Pulau Pinang),.

Program ini diadakan bertujuan untuk memaklumkan penambahbaikan kandungan Draf RKK Taman Botani Pulau Pinang. Sesi pembentangan telah disampaikan oleh YBrs. Dr. Saw Leng Guan (Kurator Taman Botani Pulau Pinang) dan disertai oleh Wakil Rakyat, Ketua-ketua Jabatan / Agensi dan Wakil-wakil Bukan Kerajaan (NGO).

Slide pembentangan bagi Chapter 1, Chapter 2, Chapter 3, Chapter 4 dan Chapter 5 boleh dimuat turun disini. Sebarang pandangan boleh di kemukakan terus ke alamat email Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. atau Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya. pada atau sebelum 30 Mac 2018 (Jumaat).

Terima kasih.

mygovmscmampusukpenangtownplanmbppkpktspmchrmisimg.phpimages1

 

  • Kemaskini Terakhir:
    10 Ogos 2018
     

Jumlah Pelawat:

105840

if Facebookif youtubeif Twitterif RSS

Paparan terbaik dengan menggunakan pelayar web Mozilla Firefox versi 30 dan ke atas pada tetapan resolusi minimum 1366x768.

PENAFIAN : PLANMalaysia@Pulau Pinang tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan dan kerugian disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.