Slide 1

Mesyuarat Majlis Perancang Fizikal Negara Ke-38 (Bil.2/2021)


MPFN bil 2 2021
5 Julai 2021 - Mesyuarat Majlis Perancang Fizikal Negara (MPFN) ke-38 (Bil.2/2021) secara atas talian yang Urusetia PMO & BRFN PLANMalaysia dan dipengerusikan oleh YAB Perdana Menteri.

Mesyuarat ini dihadiri oleh Ketua Menteri Pulau Pinang iaitu YAB Tuan Chow Kon Yeow, Timbalan Setiausaha Kerajaan (Pembangunan) iaitu YBhg. Dato' Azhar Bin Haji Arshad dan Timbalan Pengarah II PLANMalaysia@Pulau Pinang, Puan Siti Mariam binti Haji Hashim secara atas talian dari Bilik Mesyuarat Utama di Pejabat PLANMalaysia@Pulau Pinang, Tingkat 57 Komtar.

Alhamdullillah ini adalah kali pertama wakil Kerajaan Negeri Pulau Pinang menghadiri MPFN secara atas talian dari Pejabat PLANMalaysia@Pulau Pinang, yang telah dilengkapi dengan peralatan & kemudahan ICT yang baru, mesyuarat berjalan lancar. PLANMalaysia@Pulau Pinang terus komited untuk melangkah ke hadapan dalam mendepani cabaran di masa pandemik untuk rakyat dan negara.

.
Photo : PLANMalaysia@PulauPinang
.

 
#MPFN38 #PMPP #KPKT

.

mygov sukpenang kpkt townplan mbpp spmc hrmis mampu img.php msc

totop
  • Kemaskini Terakhir:
    24 Jun 2022
     

if Facebookif youtubeif Twitterif RSS

Paparan terbaik dengan menggunakan pelayar web Mozilla Firefox versi 30 dan ke atas pada tetapan resolusi minimum 1366x768.

PENAFIAN : PLANMalaysia@Pulau Pinang tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan dan kerugian disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.

PLANMalaysia@Pulau Pinang