Slide 1

Emel Pegawai PM@PP

BIL NAMA NAMAJ JAWATAN GRED JAWATAN EMAIL
1   PENGARAH JUSA C
2 MOHD BASHIR BIN SULAIMAN TIMB. PENGARAH (1) J48 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
3 SITI MARIAM BINTI HJ. HASHIM TIMB. PENGARAH (2)  J48 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
4 MOHD ROZAIMI BIN ABDUL RAHIM PEG. PERANCANG BANDAR DAN DESA J44 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
5 JORDAN ANAK ANING PEG. PERANCANG BANDAR DAN DESA J44 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
6 MOHD IZAD BIN YAHYA PEG. PERANCANG BANDAR DAN DESA J44 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
7 MOHD FIKRI BIN MISRO PEG. PERANCANG BANDAR DAN DESA J41 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
8 MUHAMMAD NAJMI BIN ABU BAKAR PEG. PERANCANG BANDAR DAN DESA J41 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
9 MOHD KHAIRI BIN MAT YASIN PEN. PEG. PERANCANG JA38 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
10 ROSLI BIN HARON PEN. PEG. PERANCANG JA36 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
11 SERI ZAIMAHANI BINTI ZAINI PEN. PEG. PERANCANG JA36 (TBK 1) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
12 SHAHARIL BIN MOHAMAD PEN. PEG. PERANCANG JA36 (TBK 1) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
13 AZHANI BINTI MD SHAHID PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
14 NURLIZA BINTI MUSTAMAM PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
15 LOH YOON SANG PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
16 ROHIM BIN SAMSUDIN PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
17 ABD RAHMAN BIN BAKAR PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
18 SHARMIZA BINTI MUHD. SHABIDI PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
19 MOHD FADZLI BIN AHMAD PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
20 NURUL AKMAL HAFIZ BIN NURUDDIN PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
21 MOHAMAD SAUFFEE BIN MOHD SAAD PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
22 NOR AMALINA BINTI AUZIR PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
23 SRIRANJINI A/P AWALI PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
24 SYAZIRAH BINTI NASIR PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
25 MD ZUHRIAMRI BIN ZAMRI PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
26 MOHD FARIS BIN AHMAD NAHAR PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
27 NORRAZI BIN ISMAIL PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
28 MOHD ZAKI BIN MOHD NOR PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
29 SHUKOR BIN MOHD ALI PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
30 MARFUZAH BINTI ABD KADIR PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
31 FARID BIN HASHIM PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
32 MOHD SOBRI BIN MOHD NOR PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
33 KHAIRIZAL RISSHA BIN ISMAIL PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
34 NURHIDAYAH BINTI CHE ZAINOL PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
35 MUHAMMAD ROSLAN BIN MD SIDEK PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
36 MUHAMMAD NAJMI BIN SALIM PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
37 FIFI HIDAYAH BINTI ALWI PEN. PEG. PERANCANG JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
38 ALEXANDER A/L RAMAN PEN. PEG. PERANCANG (K) JA29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
39 MAWAR BINTI DESA SETIAUSAHA PEJABAT N29 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
40 SHARNIZA BINTI ROSLI PEMBANTU TADBIR (KANAN) N22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
41 NORASHIDA BINTI SULAIMAN PELUKIS PELAN JA22 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
42 NOOR LATIFAH BINTI ZAINUDDIN PELUKIS PELAN JA22(TBK 1) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
43 AZWARI BIN ISMAIL PELUKIS PELAN JA22(TBK 1) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
44 ARMILIA BINTI OMAR PELUKIS PELAN JA22(TBK 1) Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
45 FAIROS BINTI BAHAROM PELUKIS PELAN JA19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
46 NUR AKLILI RIANA BINTI ROZALI PELUKIS PELAN JA19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
47 LOGITHA A/P GUNALAN PELUKIS PELAN (K) JA19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
48 HASRAF BIN SHAIKH HUSSIN PEMBANTU TADBIR N19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.  
49 SITI NORHIDAYAH BINTI ILYAS PEMBANTU TADBIR N19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.  
50 SITI ZALEHA BINTI JOHARI PEMBANTU TADBIR N19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
51 NOORSHUHADA BINTI ABD HADI PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) W19 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
52 SAHRILZAL BIN JAMALUDDIN PEMBANTU OPERASI N11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
53 RAZAK BIN AHMAT PEMANDU KENDERAAN H11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
54 MUHAMMAD SHAH IKMAL BIN
SHAMSUDIN
PEMBANTU OPERASI N11 Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.  

mygov sukpenang kpkt townplan mbpp spmc hrmis mampu img.php msc

totop
  • Kemaskini Terakhir:
    19 November 2021
     

if Facebookif youtubeif Twitterif RSS

Paparan terbaik dengan menggunakan pelayar web Mozilla Firefox versi 30 dan ke atas pada tetapan resolusi minimum 1366x768.

PENAFIAN : PLANMalaysia@Pulau Pinang tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan dan kerugian disebabkan oleh penggunaan maklumat yang diperolehi daripada laman web ini.

PLANMalaysia@Pulau Pinang